Ta bort parkering Kulltorpsvägen

Hej
Gällade Kulltorpsvägen vill jag klaga på alla bilar som parkerar på denna. Det finns ingen sikt framåt när du kommer uppe vid rondellen och tittar ner mot Sibirien, eftersom det står fullt med bilar längs Kulltorpsvägen. Börjar du köra från rondellen och nedåt o h du får möte så finns där ingen plats att "slänga" in bilen så mötande som har förkörsrätt kan komma förbi. Det kommer väldigt mycke husbilar som övernattar i Sibirien och även bilar med hästasläp på väg dit. Detta är verkligen ett problem för oss som bor på Kulltorp.  Det parkeras även så långt fram i trevägskorset mot Axgatan och Strågatan, där man inte har någon koll angående 10 meters regeln. Kommer du nerifrån och skall köra upp mot rondellen så finns det som bekant en bussficka och åt övergångsställe. Du har inte en chans att se om det kommer ett barn cyklande från s utmarken som skall över övergångstället, förrän du är nästan ändå framme. Detta pga bilar som parkerar ändå fram till bussfickan/övergångsstället. Om det fortsättningsvis bör vara tillåtet att parkera på kulltorpsvägen så borde detta reduceras till ett visst antal platser. Och inte längs hela denna vägen. Det borde väl ändå inte vara mani gen att något litet barn ska bli påkörd innan kommunen agerar i detta. Det är inte förstå gången jag påtalar detta. Har flera grannar som också hört av sigt till er. Även kvällar och helger tror alla att de är fritt fram och parkera hur som för då vet man att ingen kommer ut från kommunen och tittar på detta ändå. Jag bor själv på Axgatan där vi har en granne som redan fredag kväll sätter sin bil utanför sin port och den står där hela helgen. Fastän man har både parkeringsplatser, carport och garage att kunna hyra. Emotser ett svar från er och att ni kommer ut och tittar hur det ser ut nån helg eller fredagkväll. Vi ska inte sen prata om när Rögle spelar, tjohej då tar man även våra carportar o ställer sig i om det inte finns nån ledig hörna att stå på. Detta är inte okej alls.

Kommentarer

 • Hej Christina!
  Tack för dina synpunkter.

  Vi tar vidare dessa till trafikenheten för svar och återkommer till dig.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
 • Hej igen Christina,

  Vi har nu fått svar från vår trafikingenjör som har varit i kontakt med våra parkeringsvakter gällande Kulltorpsvägen. Hon fick till svar att de ofta besöker denna platsen och anser att de sköter sig bra på gatan. Skyltning vid övergångställe finns som uppmärksammar bilister om att det finns ett övergångsställe.

  Kommunen är ägare till gatan, men vad gäller carportarna och parkeringsplatserna inne på området tillhör de Ängelholmshem. Du når dem på 0431 - 43 60 00 eller info@angelholmshem.se

  Om du har fler frågor är du varmt välkommen åter. Ha en skön tisdag!

  Med vänlig hälsning
  Marie Kundtjänsthandläggare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.