Regnskydd på skateparken

Hej, jag är en ung skejtare som älskar skateparken här i ängelholm, men nu när det blir höst och regnar kan man ju inte åka. Så min fråga var om det finns nån möjlighet att sätta någon slags tak över skateparken t.ex spänna fast en stor plast bit över elr något sådant, jag menar inte ett tak utan något simpelt som hindrar skateparken från att bli blöt. Det kmr även göra så många skejtare kmr till ängelholm för att skejta en betång skatepark under höst/vinter. Man kan ju även öppna en liten kios där eftersom att det redan finns toalett och en barrack där man kan ha kiosken. Tror väldigt många skulle bli glada av detta och kiosken.

Kommentarer

 • Hej Carl,

  Tack för din åsikt! Jag tar den vidare till ansvarig enhet och återkommer med svar.

  Med vänlig hälsning
  Marie Kundtjänsthandläggare
 • Tack så mycket
 • Hej Carl,

  Vi har fått svar från vår enhet,
  Tack för dina synpunkter och idéer.
  Vi tar tacksamt emot förslag till förbättringar även om alla inte kommer bli verklighet.
  Vad roligt att du gillar skateparken och använder den flitigt!
  Vad gäller tak över skateparken är det i dagsläget inget som är aktuellt. Bland annat är det en väldigt kostsam investering och de pengarna finns inte i budgeten. Om det sker i framtiden kan jag inte svara på.
  En kiosk har vi diskuterat och då framförallt på sommartid. Den frågan tittar vi på och kanske kan det bli verklighet men många bitar återstår att få på plats.


  Önskar dig en fin dag!

  Med vänlig hälsning, 

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.