Till senaste kommentaren

Parkeringsförbud på Brovägen i Hjärnarp?

Hej.
Vi har ett återkommande problem på Brovägen i Hjärnarp där det parkeras lastbilsekipage utanför exempelvis parkeringar och in och utfarter.
Ett exempel är längst upp i svängen vid Gpa  och även vägen längs med företaget. Vet inte hur många ggr man har varit på väg att bli påkörd av tunga ekipage där. Vore det inte på plats med ett stopp/parkeringsförbud efter den dolda kurvan efter adressen brovägen 12, innan det sker en olycka ?

Orolig trafikant

Kommentarer

 • Hej Dennis!
  Tack för att du har kontaktat oss.
  Jag kommer ta din fråga vidare till Trafik och återkommer så fort vi har fått svar.

  Med vänlig hälsning,
 • Hej igen Dennis!

  Tack för din synpunkt gällande parkerade fordon!

  Vår trafikenhet har bett kommunens parkeringsvakter att övervaka området gällande olämplig parkering. Om vi har parkeringsförbud på gatorna kan det innebära att hastigheterna ökar, om det är en bred rak gata, så enbart om det anses främja trafiksäkerheten kommer vi att skylta med förbud.

  Har du fler frågor är du hjärtligt välkommen åter. Ha en fin dag!

  Marie Kundtjänsthandläggare
 • Hej Marie.
  Det kommer definitivt främja trafiksäkerheten på sträckan utanför GPA  på Brovägen 5 då det ofta parkeras hela ekipage både korta stunder, men även flera dagar i sträck. Det innebär stor fara att backa ut med personbilar ifrån parkeringarna. Som det har sett ut idag så stod det ett ekipage på den sträckan samtidigt som det kom 1 lastbil ifrån vardera håll och då finns där inte plats till alla 3 ekipagen.

 • Hej igen Dennis!

  Jag tar din åsikt vidare till trafikenheten för kännedom.
  Ha en trevlig helg!

  Med vänlig hälsning

  Marie Kundtjänsthandläggare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.