Till senaste kommentaren

Önskemål om fler papperskorgar i Munka Ljungby

I Munka-Ljungby finns det gott om papperskorgar längs cykelvägarna och dessa töms och lagas snabbt när det behövs. Men jag saknar helt papperskorgar längs vägen från ICA till Toftaskolan (Östra storgatan/Ängelholm). Det går många skolbarn där som handlat på ICA och som sedan kastar skräpet längs vägen (eller in i trädgårdarna). Det finns ingen pappersskorg alls längs vägen inte ens utanför skolan när man kommer från Ängelholmsvägen vilket flertalet gör. Jag önskar att det kan bli en papperskorg (eller två) även här. Förslagsvis vid Ängelholmshems kontor? Och gärna en till ända framme vid skolan,  vid infarten från Ängelholmshem.

Kommentarer

 • Hej Pia,

  Tack för att du har kontaktat oss!

  Jag tar din fråga vidare till vår parkenhet som ansvarar för papperskorgar och återkommer till dig med ett svar.

  För att få upp en papperskorg utanför Ängelholmshem, är det dem som ska kontaktas då det är dem som äger marken och byggnaden.

  Med vänlig hälsning,
  Mathilda Kundtjänsthandläggare
 • Hej igen.
  Jag ser att autocorrect "rättat" lite i min text. Jag menar såklart "Östra Storgatan/Ängelholmsvägen" och i sista meni gen "infarten från Ängelholmsvägen.
  Vidare tror jag inte Ängelholmshemskontoret är intresserade av att sätta upp och underhålla en papperskorg, men det finns kanske andra ställen längs vägen som är kommunens.
 • Hej igen Pia,

  Vi har nu fått svar från vår parkingenjör att hon förstår behovet och lovar att titta på möjligheten att sätta upp ny papperskorgar längs med Ängelholmsvägen/Östra Storgatan.

  Om du har fler frågor är du varmt välkommen att kontakta oss igen.

  Med vänlig hälsning,
  Mathilda Kundtjänsthandläggare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.