Till senaste kommentaren

Önskemål om fler papperskorgar vid Nya torg och åpromenaden

Jag som hundägare saknar papperskorgar på flera ställen runt om i stan. Bland annat så är det väldigt dåligt med papperskorgar runt Nya Torg och längst ån när man går på åpromenaden. När vi är nere och går vid Sibirien i skogen och vid stranden så finns det inga soptunnor alls, vilket är konstigt med tanke på att väldigt många hundägare går där. Självklart ska man plocka upp efter sin hund men då är det också väldigt bra att det finns soptunnor att slänga påsen i.
Tacksam för svar!

Kommentarer

 • Hej!
  Tack för dina synpunkter om fler papperskorgar.

  Jag kommer ta dina önskemål om soptunnor Nya torg och åpromenaden vidare till ansvarig enhet.
  Är det skogen närmst havet mellan Sibirien och Råbocka du menar saknar soptunnor? Denna del av Kronoskogen ägs av stiftelsen Skånska landskap som också har ansvaret där.

  Glädjande nog så har precis fått information att det börjar sätta upp ca 40 nya soptunnor, som precis har levererats, vid stranden idag.

  Ha en fin sommardag!

  Med vänlig hälsning,
 • Tack för svar

  Både där mellan Sibirien och Råbocka, men också på sidan mot UFO monumentet. Ser emellanåt att det varit picknick där och att skräpet inte följt med till soptunnorna tyvärr.
 • Hej,
  Vår gatuingenjör meddelar att dom har mottagit dina synpunkter och tar detta till sig i framtida arbetet gällande utökning av soptunnorna.

  Ha en fortsatt fin dag!
  Med vänlig hälsning

  Susann kundtjänsthandläggare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.