Till senaste kommentaren

Kan jag hyra lokal för barnkalas?

Hej! Vi söker en gympasal eller liknande för att hålla barnkalas en lördag i september. Har kikat på er webb-bokningssida, men där fick jag inte fram om Montessoriskolans gympasal( som visade ledig kapacitet) kan bokas för ändamålet. På Rebbelbergas såg jag att det låg en bokning av just barnkalas inlagt men ingen information där heller.

Tacksam för info om alternativen som finns samt kostnad,m. Gärna i de centrala delarna eller åt Havsbaden till. Ca 25 perso

mvh
Linda

Kommentarer

 • Hej Linda!
  Vad trevligt att du vill ha kalas i en av våra gymnastiksalar. 

  I alla våra gymnastiksalar får du lov att boka tid för barnkalas eller träningsaktiviteter. Även vissa av våra sporthallar i exempelvis Munka ljungby, Strövelstorp och Vejbystrand är öppna för att boka kalas i.

  I vår webbokning kan du gå in och söka fram de olika lokalerna som är tillgängliga för webbokning generellt och genom att trycka på en ledig tid skicka in en bokningsförfrågan. Bokningsförfrågan kommer in till oss på Kundtjänst och vi hjälper dig med din bokning.
  Är det första gången du hyr behöver du en nyckelbricka som du köper för 100 kr och som du sedan kan använda till dina bokningar i våra lokaler. Vi kan också ordna så du fortsättningsvis kan boka själv via webben.

  Läs mer om vilka lokaler vi har för uthyrning, taxor och regler på vår hemsida.

  Har du fler frågor är du välkommen åter!
  Med vänlig hälsning,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.