Till senaste kommentaren

Hur gör vi som inte kan betala med SMS eller app för parkering?

Hej, men hur gör vi som inte kan sms:a eller kan använda en app. I min hemmakommun finns ff alternativet med myntbetalning. Kanske är det så att Ängelholm inte vill ha åldringar som turister.
Med vänlig hälsning
Bertil

Kommentarer

 • Hej Bertil,

  Tack för ditt inlägg!
  Förutom att betala med app eller sms är alternativet att betala med kort.

  Möjligheten finns också att parkera utanför centrum, vilket är utanför den svartmarkerade linjen på parkeringskartan på vår hemsida. Du bör tänka på att det är skyltning som gäller även här.

  Med vänlig hälsning;
  Marie Kundtjänsthandläggare
 • Hej! Häromveckan skulle jag parkera i Ängelholm. Men man kan inte betala med mynt i p-apparaterna. Jag har ingen app eller kan sms:a så jag känner mig utanför i samhället idag. Nu blev det så att jag parkerade vid Stadshuset och skulle betala eller försöka betala med kort i stället men det fanns inget tangentbord för att trycka in koden. Försökte ringa till tel.numret som fanns på skylten men det gick tydligen till sms-numret och där svarade ingen. Fick hjälp av en anställd i stadshuset, men måste det vara så att man ska ha hjälp för att kunna parkera idag? Hade jag inte fått hjälp hade jag fått köra därifrån och missat en sjukgymnasttid. Så ska det ju inte vara! Det är många som inte ens har en mobiltelefon eller klarar av att hantera en vanlig p-apparat idag. Det är bedrövligt att man inte ska kunna parkera idag utan hjälp. Det behövde man inte förr när man la på mynt i apparaten. Det kunde vem som helst, gammal som ung! Sätt dit de gamla apparaterna så man också kan lägga på mynt.

 • Hej Marianne,

  Tack för ditt inlägg! Jag tar det vidare till vår trafikenhet för kännedom.

  Har du vidare frågor är du varmt välkommen åter.

  Ha en bra dag!
  Med vänlig hälsning
  Marie Kundtjänsthandläggare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.