Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Fortsatt arbete runt Villanskolan

Från och med onsdag vecka 17 och fem veckor framåt kommer korsningen Bäckadalsvägen/Landshövdingevägen att stängas för biltrafik pga inkopplingsarbeten och fortsatta schaktarbeten. Vi ber bilister att använda alternativa vägar.

Detta innebär:
- Bussar (linje 3) kommer att omledas till att trafikera Östra vägen och få en tillfällig hållplats uppe vid samåkningsparkeringen på Kroneslätt. Hållplatserna på Bäckadalsvägen blir tillfälligt stängda.
- All fordonstrafik blir förbjuden.
- Gång- och cykeltrafik kan fortsatt passera arbetsområdet för att nå skolan eller centrala delarna av staden (se översiktskarta).

Övrigt
Arbetet med de stora ledningarna för vatten, spill- och dagvatten i Landshövdingevägen fram till Bäckadalsvägen fortgår.
Detta innebär fortsatt att Stallgatan inte är åtkomlig från Skörpingevägen/Landshövdingevägen samt att infart till Eklundagatan inte kan ske från Landshövdingevägen. Även de tillhörande gång- och cykelvägarna är avstängda.

Bäckadalsvägen, Höjavägen, Karlavägen, Plogvägen rekommenderas för gång- och cykeltrafik till skolan.

Villantunneln kommer att hållas öppen som vanligt för trafikanter från
Nyhems-/Skörpabäckshållet.

Arbetena i rondellen på Östra vägen fortsätter enligt plan varvid det blir dubbelriktad trafik på ena sidan och arbete på andra sidan av rondellen.

Coops infart kommer att hållas öppen alternativt kommer en provisorisk infart några meter bort att hållas öppen då ordinarie behöver stängas.

Ängelholms kommun Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy