Till senaste kommentaren

Beröm för arbetet med stranden i Ängelholm

Vill bara ge positiv återkoppling, kan behövas det med 😉

De som bestämt om och arbetat med att förbättra miljön vid stranden (Råbocka till Klitterhus) har gjort ett fint jobb i år. De nya spångarna och trapporna är jättefina, pilestaketen är ett bra försök till strandskydd och den uppsatta fotoutställningen på staketet är trevlig. Grillplasterna är fina, och duscharna har blivit klart bättre. Bryggan börjar ju också se vettig ut! Det är alltså en hel del som gjorts på kort tid, mer än på väldigt många år. Kunde bara önska bänkar ovanför alla trappor (verkligen poppis att njuta av solnedgångar) och så lite fler hundbajskorgar runt om stranden och nedgångarna ( sopkärlen på stranden är bara ute en del av året men hundarna bajsar året runt....särskilt på stranden där de får vistas just den period som tunnorna är borta).

Var snälla framför detta till de som ligger bakom. Vi är många som uppskattar detta, tyvärr är det väl inte så många som berättar det. Tack!

Kommentarer

 • Hej  William,
  Tack för mycket positivt beröm och feedback. Jag tar detta vidare till berörd enhet, dom kommer att bli väldigt glada.

  Ha en fortsatt fin dag och trevlig helg!
  Med vänlig hälsning
  Susann kundtjänsthandläggare
 • Godmorgon William

  Vår parkingenjör blev väldigt glad för ditt positiva inlägg, och hon tar även det vidare till de berörda som utfört arbetet.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning
  Susann kundtjänsthandläggare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.