Älska Äldreomsorgen ♥

Har du sett bilar rulla förbi med rosa dekaler och texten ”Älska Äldreomsorgen?”
Kanske har du de sett kommunens personal med rosa broscher? Vad är då detta? 


Med kampanjen "Älska Äldreomsorgen" vill vi synliggöra våra medarbetare, samtidigt som vi vill locka fler att arbeta inom äldreomsorgen. Vi vill nå ut med det kärleksfyllda budskapet "Älska Äldreomsorgen" till så många som möjligt. Med budskapet lyfter vi fram glädjen och värmen i det arbete som våra medarbetare utför varje dag.

"Älska Äldreomsorgens" hemsida publicerar vi information om arbetet inom äldreomsorgen och om våra lediga tjänster. Här kan du även inspireras av våra medarbetare och deras berättelser och tankar om sitt arbete inom äldreomsorgen. Emil arbetar som undersköterska och han har delat med sig av sina tankar kring sitt arbete:

”- Jag älskar mitt jobb, av den enkla anledningen att jag varje dag får lov att hjälpa människor som är i behov utav hjälp. Det krävs lite för att få gjort så mycket för våra äldre”.


Tina Ryberg, enhetschef i Ängelholms kommun, och även ansvarig för projektet ”Älska Äldreomsorgen” säger så här om projektet:

”- Att arbeta inom äldreomsorgen är ett viktigt och värdefullt arbete. Vi som arbetar inom äldreomsorgen har den stora äran att få vårda och värna om våra äldre och vara den hjälpande hand som gör så stor skillnad i våra brukares vardag! Äldreomsorgen är en verksamhet som innehåller så mycket – finns det något finare än att ta hand om sina medmänniskor och bidra till en meningsfull tillvaro?! 
Jag är stolt över att vara en del av vår viktiga och värdefulla verksamhet! Att representera och sprida budskapet ”Älska Äldreomsorgen” – gör att jag går till mitt arbete med glädje! 
Är du en person som gillar att göra skillnad, som är omtänksam och hjälpsam – då ser vi gärna att du söker arbete hos oss i sommar. Examen från Omvårdnadsprogrammet är meriterande men vi söker även dig som ännu inte har formell kompetens - för oss är intresse och engagemang för omvårdnadsarbetet betydelsefullt. Vi erbjuder ett flexibelt och varierat arbete både när gäller arbetstider och arbetsuppgifter. Vår semesterperiod sträcker sig mellan veckorna 25-32, men kan vi matcha vårt behov med ambitiösa medarbetare finns stor chans till förlängning!” 
 
Älskar du också äldreomsorgen? Då kanske du passar perfekt för ett jobb hos oss. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan här, sommaren 2019 söker vi upp till 200 personer som vill göra stor skillnad för våra äldre! Vi ser fram emot din ansökan! ♥

Ängelholms kommun Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.